Verkiezing mooiste fort

STEM VOOR 1 JULI OP JOUW FAVORIETE FORT!

Of het nu een torenfort, een lunet of een werk is, veel versteende ridders zijn in de afgelopen 20 jaar levende forten geworden. Bij de één vergader je, bij de ander bezoek je het museum. In het kader van de jubileumeditie van FORT! magazine dat begin april voor de 10e keer verscheen, is deze week de Mooiste Fort verkiezing van start gegaan. Wat is jouw favoriet? Breng op mooistefort.nl voor 1 juli je stem uit. De uitslag wordt  bekend gemaakt bij de start van het Forten- en Vesting Festival (2 t/m 10 september).

Alle deelnemende fort-locaties aangesloten bij Stichting Liniebreed Ondernemen zijn in eerste instantie genomineerd om deel te nemen aan de Mooiste Fort verkiezing. Tot 1 juli kunnen fortliefhebbers stemmen op hun favoriete fort op mooistefort.nl. Tot die datum is het aantal stemmen per fortlocatie ook zichtbaar. De 5 forten met de meeste stemmen zullen dan doorgaan. Met behoud van het aantal stemmen dat men al kreeg, begint dan de tweede stemronde voor deze top 5. Iedereen mag 1 stem uitbrengen. Tijdens het forten- en vestingfestival 2023 op 2 en 3 september wordt het winnende mooiste fort bekend gemaakt.

Geef een reactie